Puterea Subconștientului

Puterea subconștientului este un concept misterios, dar puternic. Se crede că subliminalul, sau mintea noastră inconștientă, deține un potențial imens datorită capacității sale de a influența comportamentul și emoțiile fără ca noi să fim conștienți de acest lucru. Puterea subconștientului a fost utilizată de oameni de știință, psihologi și spiritualiști timp de secole în efortul de a îmbunătăți capacitatea mentală și de a înțelege individul.

Cercetările recente au arătat că puterea subconștientului poate fi exploatată pentru a obține orice, de la îmbunătățirea sănătății mintale și a productivității până la crearea succesului financiar. Exploatând acest potențial ascuns, mulți au găsit o nouă modalitate de a-și atinge obiectivele prin tehnici de gândire pozitivă și vizualizare. Aceste tehnici le permit persoanelor să creeze rezultatele dorite în viața lor, programându-și subconștientul să se concentreze pe rezultatul dorit.

Puterea subconștientului este, de asemenea, utilizată în diverse forme de terapie, cum ar fi terapia cognitiv-comportamentală și hipnoterapia, care îi ajută pe oameni să facă schimbări pozitive în gândurile, sentimentele și comportamentele lor. Prin deblocarea potențialului închis în mintea noastră subconștientă, putem face schimbări de durată în viața noastră, oferindu-ne instrumentele necesare pentru a atinge succesul și fericirea.

Puterea subconștientului este un concept puternic care există de secole. Înțelegându-i potențialul, putem debloca puterea propriei minți și o putem folosi pentru a ne crea o viață plină de succes, fericire și împlinire. Este timpul să preiei controlul asupra vieții tale și să-ți deblochezi adevăratul potențial! Cu o mentalitate corectă și o gândire pozitivă, orice este posibil.

Mintea subconștientă are un impuls homeostatic care se asigură că organismul respiră regulat, că inima bate la un anumit ritm și că menține temperatura corpului la 37°Celsius. Practică, de asemenea, homeostazia mentală, asigurându-se că gândești și acționezi într-o manieră consecventă cu ceea ce ai spus sau ai făcut în trecut.

Einstein a subliniat faptul că făcând aceleași lucruri, gândind în același mod, nu ai cum să obții rezultate diferite. Pare logic, nu-i așa? Și cum te influențează acest lucru ? Simplu…influența se află pe zona ta de confort

Prin memorarea tuturor zonelor tale de confort, subconștientul lucrează pentru a te menține în ele. Acest lucru te face să te simțiți încordat și neliniștit din punct de vedere fizic și emoțional ori de câte ori încerci ceva diferit. Practic apare o rezistență care se opune modificării oricăror tipare de comportament stabilite și poți observa cum ești tras înapoi în zona de confort de fiecare dată când încerci ceva nou.

Așadar, ești cu adevărat liber? Dacă îți dorești o viață mai fericită, este nevoie să ieși din zona de confort.

Shopping Cart