Curs THETAHEALING® Suflete pereche

Chemați perfecțiunea celui destinat!

Dragostea este pretutindeni, dar poate trece neobservată dacă nu suntem complet deschiși și nu o recunoaștem în mod conștient. Cursul ThetaHealing® ® Suflete pereche ajută la eliberarea convingerilor ascunse despre relații, parteneriate și dragoste, pentru a te deschide iubirii și pentru a găsi cel mai compatibil partener . Aceasta este persoana pe care o vei atrage fără a fi nevoie să o cauți.

Experimentezi cum se simte o relație împlinită și o trăiești.

Suflete Pereche

Sufletele pereche sunt oamenii care ne recunosc ființa: ni se permite să fim așa cum suntem și să primim sprijin.

Prin eliberarea de suferințele vechi și de modele de comportament (învățat) din alte relații, integrarea experiențelor de învățare a iubirii, relațiile tale  pot fi îmbunătățite. Recunoști ce partener îți dorești cu adevărat.

Acest curs te sprijină, de asemenea, pentru a revigora dragostea relației tale existente.

Durata: 2 zile
Cerințe obligatorii:
Absolvirea prealabilă a cursului de bază ThetaHealing®;
Absolvirea prealabilă a cursului avansat ThetaHealing®.
Absolvirea prealabilă a cursului săpare profundă ThetaHealing®

Ce descoperi și ce înveți:

Acest seminar ThetaHealing® este destinat tuturor celor care doresc să se implice în dragoste pentru ei înșiși și tuturor celor care doresc să aibă un parteneriat armonios intim.

Acest seminar aprofundează mai mult despre clarificarea convingerilor și temerilor din jurul găsirii sufletului tău pereche.

Acest curs este o modalitate minunată de a afla ce căutați cu adevărat într-un partener și de a atrage acea energie frumoasă către voi fără să o căutați! Vino să descoperi ce lipsește în relația ta și lasă-ne să te ajutăm să îți găsești încrederea în tine, sufletul pereche sau doar să te ajutăm să reaprinzi acea scânteie veche din nou.

„Amintiți-vă” dragostea este peste tot, dar fără a fi complet deschisă sau conștientă de tot ceea ce ne înconjoară, ne poate trece cu ușurință fără să știm chiar!

Curs THETAHEALING® Suflete pereche

Înscrie-te

Declarațiile din acest site și din clasă nu sunt destinate diagnosticării, tratamentului, vindecării sau prevenirii oricărei boli. Aceste informații sunt furnizate strict în scopuri educaționale. Informațiile de pe acest site web nu ar trebui în niciun caz să fie considerate un substitut pentru îngrijirea medicală competentă de către medicul dumneavoastră sau alt profesionist din domeniul sănătății.

 

Shopping Cart