Curs THETAHEALING® – Bază

Aici începe călătoria ta ThetaHealing®.

Acesta este primul seminar pe care trebuie sa îl urmezi pentru a deveni practicant certificat.

ThetaHealing® este o tehnică de meditație simplă care determină schimbări rapide, în diferite arii ale vieții, fără efort si fără altă pregătire prealabilă. Vino să înveți cum să aplici Tehnica ThetaHealing® în viața de zi cu zi si să te bucuri de rezultatele ei benefice pe termen lung!

Tehnica Theta Healing®

Participanții experimentează o deschidere către Iubirea necondiționată a Creatorului. Participantul va învăța să-și identifice propriile credințe, precum și să exerseze identificarea lor pentru alte persoane. Această practică poate dezvălui rapid sisteme de credință, arătând corpului cum să înlocuiască credințele sau sentimentele limitative cu cele pozitive.

Durata: 3 zile
Condiții preliminare: Fără
Cursul include: Manualul ThetaHealing®

Thetahealing®

Cui se adresează acest curs?

Cursul se adresează persoanelor care vor și sunt dispuse să facă o schimbare pozitivă în viața lor. Poate fi vorba despre transformarea relațiilor din viața de zi cu zi, îmbunătățirea situației financiare sau a stării de sănătate fizică, mentală și emoțională, sau spus cu alte cuvinte, vor să devină cea mai bună versiune a lor.

Este bine cunoscut faptul că subconștientul nostru ne creează realitatea.

Daca vrei să devii creatorul propriei vieți, cursul de ThetaHealing® este cursul care te învață cum să-ți creezi cu ușurința viața, fără a mai fi “victima” programelor din subconștient.

Pe scurt, cursul se adresează persoanelor care vor să-și trăiască viața cu bucurie și ușurință, la cel mai înalt nivel de vibrație personală.

Ce este ThetaHealing®?

Tehnica ThetaHealing® este o tehnică simplă, ușor de aplicat cu ajutorul căreia poți face schimbări majore în viața ta.

Tehnica ThetaHealing® este o metodă de lucru cu subconștientul nostru, cu totalitatea credințelor pe care noi le avem si care ne determină să  fim într-un anumit fel, să gândim și să acționăm, generând astfel anumite rezultate.Lucrul cu această tehnică îți va schimba viața, fără doar și poate. Tehnica este atât de simplă și ușoară, încât este perfectă pentru oricine care este dispus să  renunțe la vechile obiceiuri și să creeze un nou început.

Ca urmare a lucrului cu Theta, viața devine o experiență plină de oportunități și posibilități, o experiență trăită cu bucurie și încântare.

De ce ThetaHealing®?

Cursul de bază ThetaHealing® îmbină teoria cu practica, într-un mod armonios, astfel că participanții învață despre sistemul de convingeri, de unde vin aceste convingeri, cum să își identifice credințele si convingerile care le îngreunează evoluția, ce sunt convingerile cheie și cum să se elibereze de ele.

Pe lângă lucrul cu convingeri, cursanții vor învăța cum să creeze sentimente noi care să le sprijine evoluția personală, cum să manifeste cu ușurință ceea ce își doresc și care sunt elementele cheie în manifestare, cum să se protejeze de atacurile energetice paranormale, despre activarea ADN-ului și nu numai.

Unde poți aplica tehnica ThetaHealing®?

La nivelul sănătății fizice

Se pot vindeca afecțiuni, se poate îmbunătății starea de sănătate și de vitalitate

La nivel mental

Schimbarea tiparelor mentale negative, dizolvarea convingerilor negative si crearea de noi programe mentale care susțin evoluția personală și eliminarea blocajelor

La nivel emoțional

Se pot elibera frici, resentimente, regrete, amintiri dureroase, dar se pot crea și învăța sentimente noi

La nivel relațional

Se pot vindeca relații, se pot completa relații deficitare si se pot crea relații armonioase. La acest capitol se încadrează si manifestarea sufletului pereche

La nivel financiar

Se poate crea abundență financiară, siguranță financiară si prosperitate, precum și manifestarea unor noi tipare de relaționare cu banii

Ce înveți:

Elemente cheie în Cursul de Bază

Cursul de Bază ThetaHealing® prezintă elementele cheie ale tehnicii, iar în cadrul cursului participanții învață să lucreze cu această tehnică atât individual cât și cu ceilalți participanți
/ 01

Află de ce creăm lucruri în viața noastră și ce învățăm din ea

/ 02

Învață discernământul când lucrezi cu ghizi și îngeri păzitori

/ 03

Introducere în manifestarea în viața ta

/ 04

Citiri și scanări

/ 05

Echilibrarea stărilor
tale de spirit

/ 06

Suflet pereche, capricioase
și implanturi

/ 07

Șapte planuri de existență

/ 08

Puterea conectării la Creator

Curs THETAHEALING® – Bază

Înscrie-te

La sfârșitul cursului fiecare participant a experimentat beneficiile și posibilitățile lucrului “în Theta” astfel încât va fi ușor să le aplice ulterior în viața de zi cu zi, pentru viața personală, cât și în lucrul cu alte persoane, primind recunoașterea de ThetaHealer® (Terapeut ThetaHealing®) Acreditat de ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA.


Seminarul ThetaHealing Basic DNA este primul seminar care vă certifică ca și practicant ThetaHealing. ADN-ul de bază, ADN-ul avansat și Săpare Profundă sunt cele trei seminarii principale care vă vor oferi principalele instrumente pentru a începe ca ThetaHealer.

Declarațiile din acest site și din clasă nu sunt destinate diagnosticării, tratamentului, vindecării sau prevenirii oricărei boli. Aceste informații sunt furnizate strict în scopuri educaționale. Informațiile de pe acest site web nu ar trebui în niciun caz să fie considerate un substitut pentru îngrijirea medicală competentă de către medicul dumneavoastră sau alt profesionist din domeniul sănătății.

 

Curs THETAHEALING® – Bază
Shopping Cart