Politica de utilizare

Aceasta este politica de utilizare acceptabilă a site-ului www.alinaranbu.com, care împreună cu termenii de utilizare a site-ului, stabilesc termenii sub care puteți să utilizați acest site şi serviciile sale, indiferent dacă sunteți vizitator sau un utilizator înregistrat. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii acestei politici, deoarece folosirea site-ului indica faptul că sunteți de acord să respectați și să vă asumați obligațiile de mai jos.

Utilizați site-ul nostru numai în scopuri legale evitând orice activitate frauduloasă sau care ar putea să încalce orice lege sau reglementare aplicabilă, națională sau internațională.

CONDUITA ACCEPTABILĂ

Prin utilizarea acestui site și/sau a serviciilor oferite, sunteți de acord din punct de vedere legal și moral cu următoarele:
-Folosiţi un limbaj adecvat, calm şi politicos – comentarii la articole, conţinut scris, sesiuni individuale, cursuri şi evenimente etc.
-Aveţi peste 18 ani. Persoanele minore trebuie să aibă un adult prezent în orice moment, sau acordul scris al unui adult
-Sunteţi responsabil pentru deciziile şi acţiunile pe care le luaţi
-Toate serviciile au scopul de a vă îndruma
-Acest site conţine gânduri și opinii exprimate de fondatorii Alina Rânbu și Vianna Stibal, fondatoarea tehnicii ThetaHealing®.

www.alinaranbu.com nu poate să fie tras la răspundere pentru folosirea necorespunzătoare a serviciilor oferite și își rezervă dreptul de a refuza sau de a încheia serviciile în orice moment în cazul în care una sau mai multe dintre condiţiile de mai sus sunt încălcate.

ÎNCĂLCĂRI ALE ACESTEI POLITICI

Orice încălcare a acestei politici de utilizare va fi tratată în același mod ca o încălcare a termenilor noștri de utilizare a Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului și ne rezervăm dreptul de a lua orice altă acțiune pe care o considerăm adecvată în mod rezonabil, inclusiv restricționarea utilizării site-ului nostru și/sau a lua o acțiune în justiție. Nu suntem răspunzători pentru nici o pierdere sau daună cauzată de încălcarea acestei politici acceptabile de utilizare.

Shopping Cart