Curs THETAHEALING® – Avansat ADN

Este seminarul de urmat după finalizarea ADN-ului de bază. Experimentați lucrările de săpare și credințe aprofundate și puternice care vă vor schimba viața!

Permite-ți să-ți duci călătoria la următorul nivel de vindecare fizică, bunăstare emoțională și trezire spirituală. Seminarul avansat ThetaHealing extinde informațiile din seminarul de bază pentru a cuprinde o înțelegere aprofundată a celor șapte planuri de existență care ne înconjoară.

Tehnica ThetaHealing®

În acest curs de 3 zile vei descoperi tehnici mai avansate și mai rapide de implementat în vindecările din viața ta. Vei intra mai adânc în undele cerebrale Theta, vei elibera resentimente, respingeri și regrete din viața ta, ceea ce va aduce mai multă claritate și conștientizare.

Durata: 3 zile
Cerințe obligatorii: Cursul ThetaHealing® Bază
Cursul include: Manualul ThetaHealing® Avansat

Ce descoperi și ce înveți:

Participantul va învăța cum să elimine resentimentele, jurămintele și angajamentele vechi care îi împiedică.

Va descoperi cum să se vindece cu exercițiile „Vindecarea copilului în pântec” și „Vindecarea sufletul rănit”.

Participantul va primi sentimente care sunt descărcate de la Instructor, care le vor aduce vindecare profundă și iluminare.

Ca și participant la ThetaHealing®, veți continua să învățați și să stăpâniți lucrările de convingeri, să vă îmbunătățiți cunoștințele despre descărcări și să învățați cum să faceți diferența între diferitele planuri de existență și cunoștințele din fiecare plan, prin diferite exerciții bazate pe informațiile învățate în clasă.

Acest seminar este o experiență încântătoare, deoarece participanții sunt plini de multe sentimente noi și pozitive, cum ar fi să știi cum să apreciezi acum și ce simte acceptarea de sine din al șaptelea plan.

Acest seminar este 75% experiență practică!

Odată cu finalizarea seminarului de avansați, veți dezvolta o bază solidă în elementele de bază ale ThetaHealing®.

Curs THETAHEALING® – Avansat ADN

Înscrie-te

Certificare: Veți fi certificat ca practician avansat ADN ThetaHealing® ADN, permițându-vă să utilizați aceste abilități ca practicant dacă doriți să faceți acest lucru.

Declarațiile din acest site și din clasă nu sunt destinate diagnosticării, tratamentului, vindecării sau prevenirii oricărei boli. Aceste informații sunt furnizate strict în scopuri educaționale. Informațiile de pe acest site web nu ar trebui în niciun caz să fie considerate un substitut pentru îngrijirea medicală competentă de către medicul dumneavoastră sau alt profesionist din domeniul sănătății.

 

Curs THETAHEALING® – avansat adn
Shopping Cart