Despre Mine

Alina Rânbu

Alina Rânbu este antreprenor, consilier, psihoterapeut, psiholog clinician și trainer, fiind studentă în domeniul dezvoltării personale de peste 15 de ani și formator în ultimii 10 ani, experiența ei bogată se referă la sănătate și stare de bine, vindecarea traumelor cauzate de abuzuri, managementul stresului, transformarea mentalității, performanță înaltă și succes financiar. În practica sa privată de consiliere, Alina lucrează cu schimbătorii de destine din lume, care creează mișcări și inițiative, împuternicind femeile lider să facă cea mai bună treabă în lume, pentru a ridica antreprenoriatul în sectorul de wellness, vindecare, coaching și dezvoltare personală. 

Alina este pasionată de împuternicirea femeilor pentru a-și crea o afacere și o viață pe care să le iubească, utilizând un amestec unic de strategie bazată pe suflet, capacitatea intuitivă înnăscută, recalibrarea energetică și reprogramarea mentalității pentru a accelera rezultatele urmărite.

Certificări
Certificări
Înțelepciune și Îndrumare

Construind Afaceri și Vieți de Succes.

Numele meu este Alina (mă bucur să te cunosc!) Femei din întreaga lume mă angajează pe mine și echipa mea, pentru a le ghida să-și descopere potențialul, să-și transforme mentalitatea și să construiască afacerile de succes. Noi pregătim terenul pentru cea mai bună muncă a vieții lor. Diploma mea oficială este în psihologie și în drept.  Cu toate acestea, adevărata mea educație provine din lucrul cu o varietate de antreprenori ca TINE.   Am lucrat cu sute de femei și mi-ar plăcea ca tu să fii următoarea mea poveste de succes. Te ajut să evoluezi dintr-un loc de ambiguitate și distragere a atenției către un loc de acțiune aliniată. Scopul meu este să împutenicesc femeile să-și transforme visele în realitate folosind un amestec unic de strategie bazată pe suflet, capacitatea intuitivă înnăscută, recalibrarea energetică și reprogramarea mentalității pentru a accelera rezultatele urmărite, ca să își traiască potențialul și să creeze o afecere condusă din suflet.

Vom folosi convingerile, personalitatea și arhetipurile tale atemporale pentru a-ți defini viziunea asupra vieții extraordinare. Abia apoi, facem designul ca visurile tale să devină realitate. După ce vom lucra împreună, te vei simți clară și sigură în legătură cu viața și afacerea ta de vis.

În spatele fiecărei femei de succes există o poveste captivantă și o determinare de neclintit. Drumul către succes este un drum presărat cu provocări, obstacole probleme, suferință, eșecuri, dar și cu curaj, determinare și motivație puternică. Atunci când motivația este aliniată cu scopul sufletului drumul către succes este unul mult mai lin și mai rapid. 

Dacă te afli pe această pagină, sigur ești pe calea ta unică către realizare, iar eu sunt aici pentru a fi farul tău, ghidându-te prin procesul minunat de descoperire a potențialului tău neexploatat.

Ca psiholog specializat în lucrul cu femeile antreprenor sau cu femeile care își doresc să creeze armonie între viața personală și profesională, am dedicat ani întregi înțelegerii și susținerii nevoilor tale unice. Împreună, vom explora straturile profunde ale personalității tale, vom desluși blocajele mentale și vom transforma obstacolele în pietre de temelie pentru succesul tău. 

În calitate de trainer, îți voi oferi instrumentele și resursele necesare pentru a-ți dezvolta abilitățile de leadership și pentru a-ți atinge obiectivele în afaceri. Vom construi împreună o strategie personalizată care să reflecte autenticitatea ta și să amplifice puterea ta în lumea afacerilor.

Nu este doar despre a avea o afacere de succes, ci și despre a-ți crea o viață plină de sens și împlinire. Împreună, vom crea nu doar o carieră, ci și o moștenire durabilă care va inspira și va schimba viețile altora.  

Transformarea Femeilor Întreprinzătoare

Ghidarea către Succes și Împlinire în Afaceri și Viață.

Am știut întotdeauna că m-am născut pe această planetă pentru a-i ajuta pe alții. Dar nu am știut cum.

Înțelegerea vieții a fost un subiect care m-a preocupat de când mă știam, și până prin 2005 dezvoltarea personală a fost un lucru mai mult auto-învățat, căutând răspunsurile în cărți și în mine, până când am înțeles că pentru a depăși nivelul la care ești și pentru a crește e nevoie de mai mult e atât. Viața nu se îmbunătățește întâmplător, se îmbunătățește prin schimbare.

Astfel că ori de câte ori ceva nu funcționa, schimbam fie perspectiva pe care o aveam asupra “problemei”, fie modul de abordare, fie rezultatul pe care urmăream să îl ating.

Și deși marea majoritate a lucrurilor din viața mea, le-am făcut mai mult intuitiv, decât rațional, am înțeles că pentru a aduce schimbarea pe care mi-o doresc este nevoie să investesc în primul rând în mine.

Atunci când alții erau preopcupați de lucrurile obișnuite ale vieții, eu mă preocupam de căutarea sensului și înțelegerea scopului meu și cum să-l aduc la îndeplinire. Astfel că am petrecut peste 15 ani în dezvoltarea mea personală, căutând soluții la toate căutările.

Ceea ce am descoperit este faptul că răspunsul se află întotdeauna în interiorul nostru și a fost codificat cu un scop astfel, iar pe măsură ce îți crești nivelul de conștiință, știi exact ce decizii să iei pentru a crea o lume mai dreaptă, mai abundentă și mai frumoasă pentru toți.

Iar asta mi-a adus misiunea de astăzi de a trezi în ceilalți înțelepciunea care trăiește în ei.

Cred că niciunul dintre noi nu se află aici din întâmplare, dar simplul fapt că ești aici este pentru tine un motiv.

Și tu ai ales să te încarnezi în acest moment de mare tranziție pentru a face parte din această schimbare.

Darurile tale, punctele tale forte, interesele tale, sunt codificate în tine cu un motiv.

Însuși motivul pentru care le ai este că în ele se află dharma ta, scopul sufletului tău în această viață.

Cred cu tărie că fiecare dintre noi avem un drum de parcurs și niște rezultate de atins, la fel cum cred că poți ajunge la rezultatele dorite pe mai multe căi, la fel cum cred și că pentru fiecare situație funcționează ce funcționează, astfel că atâta timp cât paleta de instrumente este mai largă, cu atât rezultatele apar mai rapid, iar pe măsură ce fiecare dintre noi îți trăiește promisiunea sufletului, cu atât această lume va prospera.

Educație și Expertiză

Am studiat turismul și limbile străine în liceu, dreptul, cadastru și psihologia la facultate și am un master în drept penal al afacerilor.

Sunt coach, trainer certificat, psiholog clinician, psihoterapeut integrativ în formare și Master ThetaHealing ®.

Am participat și am ținut nenumărate cursuri, seminarii și workshopuri de dezvoltare personală, traininguri de formare profesională care m-au ajutat să ajung unde sunt azi.


Antreprenoriat și Impact

Sunt antreprenor de la vârsta de 22 ani, când am decis să iau controlul vieții mele, pentru că la acel moment era singura soluție pe care o găsisem acceptabilă pentru a-mi putea crea viața, așa cum îmi doream. Am creat 3 afaceri de succes, în mod intuitiv, ghidată de înțelepciunea interioară.

Bună parte din viață m-am concentrat pe a crea un impact pozitiv în viața mea, a celor din jurul meu și a comunităților din care fac parte.

Iar pentru a putea crea impact ai nevoie de libertate, de creativitate și de mult curaj pentru a fi ceea ce îți dorești să fii, chiar dacă uneori cei din jur nu pot înțelege asta sau nu sunt de acord cu asta. Dacă a fi să-mi asum un rol, pe care l-am experimentat în toate aspectele vieții, ar fi acela de deschizător de drumuri.

Deschizător de Drumuri și Transformare

Am ales de nenumărate ori potecile care încă nu erau create, tocmai pentru a demonstra că există infinite posibilități de a-ți crea viața așa cum îți dorești și că poți face alegerile pe care le consideri cele mai potrivite și cu care rezonezi cel mai mult, chiar dacă uneori acel lucru pare greu sau imposibil de atins.

De-a lungul călătoriei mele, am învățat o lecție crucială: a munci mai mult nu este soluția. Transformarea reală și de durată începe cu mentalitatea. Darul meu unic de a intra în câmpurile energetice ale oamenilor, de a accesa frecvența abundenței și de a elimina rapid blocajele energetice care le împiedică progresul.

Hai să lucrăm împreună!

Doar 1,7% dintre afacerile deținute de femei au generat venituri mai mari de 1 milion de euro. Deși femeile din SUA dețin 40% din afaceri și în România această cifră este doar de 21 %.

Devin-o excepția. Transformă obișnuitul în extrordinar și radiază-ți darurile!

Shopping Cart