Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs Thetahealing Bază – Online

aprilie 26 - aprilie 28

Curs de Bază Theta Healing®️
Aceste 3 zile vor transforma și împuternici viața ta! ThetaHealing®️ este o tehnică de antrenament în meditație extrem de versatilă pentru dezvoltarea personală, care te împuternicește pentru schimbări pozitive. Prin reprogramarea minții tale subconștiente de la credințele și sentimentele limitative care te departe de fericire, iubire, bunăstare, prosperitate și abundență.

Acest curs este o cerință preliminară pentru aproape toate celelalte cursuri Theta Healing®️. Inima acestei clase constă în practicarea tehnicilor care îți permit să schimbi tiparele de viață menținute de credințe de bază, genetice, istorice și sufletești, fie autoimpuse, sau preluate din mediul extern. Vei descoperi cum să identifici credințele limitative prin testarea musculară, apoi cum să le schimbi rapid și simplu în altele pozitive și împuternicitoare. Schimbând instantaneu ani de auto-sabotaj, obiceiuri proaste și tipare de viață negative.

Acest curs îți va deschide abilitățile intuitive și chakrele, în timp ce te conectezi la Energia Sursă pentru scanări și vindecări. Te vom ghida într-o meditație Theta profundă pentru a-ți liniști mintea și a accesa subconștientul tău. Vei descoperi, de asemenea, cum să te conectezi la îngeri păzitori, să faci lecturi ale viitorului, să activezi părți latente ale ADN-ului tău și să înveți să manifești folosind Energia Sursă.

Accesează descrierea completă a cursului


Data: 26 – 27 – 28 Aprilie 2024

Desfășurarea cursului de Baza ThetaHealing®️:

• Vineri– Înrolarea online: orele 16:45-17:00; Curs ziua 1: 17:00-21:30
• Sâmbătă– 10:00- 17:00 Curs ziua 2; Pauza de prânz între 13 și 14
• Duminică– 10:00- 17:00 Curs ziua 3;

Participanții cursului de Baza ThetaHealing®️ primesc:
Manualul cursului în limba română;
Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing®️ Institute of Knowledge USA;
Înscriere pe site-ul oficial ThetaHealing®️ ca practician al tehnicii Theta®️ (cu consensul participantului);
Acces grup privat de Facebook.

◉ Detalii importante despre acest format de curs – Pentru a putea desfășura acest curs Theta®️ online, live, este necesara alinierea la reguli stricte si specifice conform cerințelor impuse de THInK ThetaHealing®️ Institute of Knowledge®️ USA cu privire la: numărul de participanți, platforma utilizata, modul de predare cat si taxa de participare.
► Locurile sunt limitate. Doar 20 locuri sunt disponibile.
► Locația: Online – poți participa de oriunde ești;
► Platforma: ZOOM – foarte ușor de instalat si utilizat;
► Dotări minime: un computer / laptop / tableta / smartphone cu o conexiune stabila la internet si de preferința, o pereche de caști;
► Aspecte importante legate de acest format de curs – THInK ThetaHealing®️ Institute of Knowledge®️ USA impune o serie de reguli stricte și specifice privind desfășurarea cursurilor Theta®️ online cu privire la: numărul de participanți, platforma utilizată, cât și modul de participare. Detaliile privind participarea online, vor fi furnizate ulterior înscrierii.
► Investiție curs: 400 euro/persoană (1680 lei)*. Participarea la curs este asigurată doar după efectuarea și confirmarea plății.
Opțiuni de plată pentru înscriere și achitare integrală*:
 până la data de 31 Martie 2024 (inclusiv), taxa de participare este de 999 lei* (beneficiezi de -40,53% reducere și economisești 681 lei);

 în perioada data de  1 Aprilie-17  Aprilie 2024 (inclusiv), taxa de participare este de 1250 lei* (beneficiezi de -25,59% reducere și economisești 430 lei);

 începând cu data de 18 Aprilie, taxa de participare este de 1680 lei (preț întreg).
______________________________________
Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe e-mail: contact@alinaranbu.com

Mă înscriu acum

Detalii

Începe:
aprilie 26
Se termină:
aprilie 28
Site web:
https://alinaranbu.com/produs/curs-thetahealing-baza/

Organizator

Alina Rânbu
Shopping Cart